Foto Studio Verhuur - Westerpark Studio Amsterdam

Fotostudio Verhuur
De 360° Limbo Studio en belichting zorgt dat Westerpark Foto Studio de perfecte plek is voor een professionele fotoshoot. U kunt voor uw eigen belichting zorgen of ons verzoeken om lichtverhuur, fotoflits en backgrounds. Tevens werken wij samen met ontwerpers voor kostuums, rekwisieten, props en achtergronden. Voor een speciefiek thema of een gewenste look kunt u ons dus ook raadplegen en de fotostudio aankleden.

Licht & cameraverhuur
 
Naast de foto studioverhuur, verhuren wij ook phase one fotocamera's, extra (Profoto/Broncolor/Briese) fotoflits, bekabeling en triggers voor redactionele en commerciele fotoshoots. Foamboards, statieven en windmachine zijn standaard aanwezig in de foto studioverhuur pakket. Stel uw wenslijst samen op onze foto studioverhuur (link) pagina of via e-mail.


Westerpark Studio Amsterdam denkt graag met u mee.
Wij streven ernaar om uw fotoshoot tot een succesvol resultaat te brengen.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Fotografie & Achtergrond Papier

Er zijn diverse achtergrond rollen van verschillende grootten te huur. De fotostudio is groot genoeg om twee of drie verschillende sets tegelijkertijd te schieten met verschillende achtergronden. Prijzen worden per meter gerekend en kleuren zijn op aanvraag. De standaard afmeting van een achtergrondrol is 275cm breed.

Wij hebben ook diverse Schmidli Canvas achtergrond rollen op verzoek.

Greenscreen

De fotostudio is volledig uitgerust voor een chroma key shoot. Het schilderen van de fotostudio in verschillende kleuren is mogelijk. Wij kunnen u standaard een perfect naadloze chroma key omgeving aanbieden van 8 meter diep en 6 meter breed. Grotere afmetingen zijn mogelijk op aanvraag.

Naast schilderen hebben wij ook andere (goedkopere) greenscreen mogelijkheden, zoals doeken. (link)

Om tijd te besparen is er een gemotoriseerd lichtplafond voor volledige uitlichting van uw bluescreen of green.
Graag ontvangen wij uw gewenste afmetingen voor een prijsopgave.

Sets & Props

De fotostudio leent zich ook uitstekend om sets te bouwen. Voor een medium formaat decorwand, blijft er genoeg ruimte over voor uitlichting achter de wanden.
De fotostudio heeft een opslag waarin enkele props worden opgeslagen. Mocht u props hebben aangeschaft die u tijdens een terugkerende shoot nogmaals wilt gebruiken, dan kunnen wij dit eventueel voor u bewaren.
Als u ons van tevoren laat weten welke stijl props u nodig heeft, dan hebben wij hiervan wellicht iets liggen in onze opslag. Wij kunnen ook sets voor u opbouwen.

Make-up & Visagie

Op de eerste verdieping van de fotostudio is complete privacy. Er is een grote make-up en kleedkamer met lang verlichte spiegels en daglicht, die u tot uw beschikking heeft. Er is genoeg ruimte voor 10 make-up stoelen. Aansluitend is een balkon met een gezellige zithoek en van bovenaf overzicht op de fotostudio. Er zijn voldoende electriciteitspunten en genoeg ruimte voor kledinghangers en stomers.

Lunchruimte & Keuken

Naast onze sneeuwwitte 360 ° limbo heeft de fotostudio ook een eigen keuken en lunchruimte voor ongeveer 10 personen. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, waterkoker, serviesgoed en een koffiemachine.

Productie Support & Assistentie

Focust u graag op uw mooie eindresultaat en wilt u niet worden afgeleidt door de technische aspecten die bij een shoot komen kijken? Dan kunt u bij ons terecht voor een professionele fotostudio assistent die voor uw technische wensen klaarstaat.

Neem contact met ons op als u ervaren crewleden nodig heeft voor uw productie zoals productieassistent/ foto assistent/ digital technician/ gaffer / setdresser / kledingstylist/visagist MUA/haarstylist/ cateraar / productieassistent.