Matador Dolly

First Day
€ 50
Next Day
€ 25
Excluding VAT

  • Beschikbaarheid: Beschikbaar
  • Merk : Wester Park Studio

Deel

De Matador dolly is de standaard dolly voor in film, door de bekleding is de bovenzijde van de dolly antislip.


Standaard komt de dolly met luchtbanden, maar kan ook worden uitgerust met boggi wheels (skateboard wielen), hierdoor kan je hem ook gebruik in combinatie met tracks voor een nog stabieler beeld.


De Matador dolly kan worden uitgerust met extra sideboards, hierdoor wordt het oppervlak van de dolly nog wat groter en krijg je de mogelijkheid om de low bowl die ingebouwd is in een sideboard gebruiken voor nog lagere shots.


Natuurlijk is de Matador dolly van egripment ook uit te rusten met een bazooka, extenders of een jib, hierdoor zijn de mogelijkheden met de matador dolly enorm uitgebreid.

De Matador dolly, ook wel bekend als de Doorway dolly past door iedere deur breeder dan 70 cm, hierdoor kan je de dolly in de meeste situaties gebruiken.


Door het formaat van de Doorway dolly kan je de dolly ook gebruiken om in huizen, bedrijfspanden of smalle steegjes te filmen en zo nog de mooie stabiele beelden te krijgen.
In de breedere ruimtes kan je bruik maken van de uitschuifabere achterassen, waarmee je nog meer stabiliteit kan creeren.


Een ander voordeel van de Matador dolly is dat hij van beide kanten kan worden bestuurd.

De Matador dolly is te huur bij Westerpark Studio voor 50 euro per dag.